- Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Bescherm planten met fijnmazige tuincloches

Geplaatst op: 24 mei 2016 - 12:10

Om straks te genieten van een prachtige bloementuin of van vers geplukte groenten uit eigen moestuin is het zaak om tijdig aan te planten. Met een warm zonnetje en af en toe een frisse regenbui groeien planten uit tot fleurige bloemen en sappige groenten. Echter loert er tijdens de groei ook gevaar. Schattige tuindieren kunnen erg hongerig zijn en de jonge plantjes aanvreten. Vogels, konijnen, ze lusten wel een sappig blaadje. Om zaailingen te beschermen tegen aanvreten zijn er de tuincloches. Hiermee krijgt ongedierte geen kans.

Bescherm planten met fijnmazige tuincloches

Maximale bescherming
De tuincloches zijn gemaakt van fijnmazig draad met een donkergroene coating. Plaats ze over de plantjes. Door de royale afmeting van de cloches, ze zijn in totaal wel 50 cm hoog, worden de plantjes optimaal beschermd. De cloches staan op 6 poten die in de aarde gedrukt worden. De poten zijn lekker lang zodat de cloche goed en stevig op zijn plaats in de tuin blijft zitten. Zo is de cloche bestand tegen regen en wind, en blijft zelfs bij harde wind op zijn plek staan.

Onderaan de cloche zit een metalen rand die de cloche goed op de aarde aan laat sluiten, waardoor ongedierte geen doorgang vindt. De cloches zijn er met een open en een gesloten bovenkant. Gebruik de open cloche bij kleine boompjes en hoger opgroeiende planten.
Extra handig is dat de cloches stapelbaar zijn en daardoor in de winter gemakkelijk op te bergen.

Op een rijtje:

  • Afmeting Ø45 cm, hoogte 75 cm. (hoogte boven de grond 50cm, in de grond 25 cm)
  • Van fijnmazig gaas (Ø25 mm) met donkergroene coating

Klik hier om naar het assortiment te gaan.