- Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:50

Dit voorjaar brengen we een mooie nieuwe collectie rechte plantensteunen. Deze plantensteunen geven steun aan bosschages als phloxen en margrieten, aan kwetsbare planten als pioenrozen, en aan hoog opgroeiende planten als ridderspoor. Door de rechte vorm zijn de nieuwe plantensteunen bijzonder geschikt voor strakke tuinen.

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Ze creëren structuur in rechte bloemperken en houden planten langs het tuinpad netjes bijeen. Borderplanten die over het gazon kunnen gaan hangen worden door de rechte steunen tegen gehouden. Zo kan de grasmaaier er gemakkelijk langs, zonder de planten te beschadigen. In moderne tuinen met een architectonisch lijnenspel laten de steunen de beplanting netjes aansluiten tot een harmonieus geheel. Omdat de plantensteunen gemaakt zijn van hard verzinkt gecoat staal gaan ze niet roesten en blijft de donkergroene kleur behouden. Bovendien vallen ze zo tussen de planten niet op.

 

Slimme koppelstukjes
In een handomdraai een borderstructuur maken van de rechte plantensteunen kan met de speciale koppelstukjes.
Je klikt ze eenvoudig op de steunen, zodat die met elkaar verbonden worden. Een vierkant of langgerekt frame is nu snel gemaakt. Zijn de planten uitgebloeid en is de zomer voorbij? Aan het einde van het tuinseizoen klik je de steunen weer uit elkaar om ze op te bergen tot het voorjaar. Ze zijn dan gewoon weer te gebruiken. Omdat de koppelstukjes gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof gaan ze lekker lang mee.

Klik hier voor meer info en om te bestellen.