- Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Straks langer genieten van hortensia Annabelle?

Geplaatst op: 09 maart 2017 - 12:28

In steeds meer tuinen worden ze geplant: de hydrangea arborescens, ofwel hortensia Annabelle. Ze staan prachtig in een klassieke tuin in een perk met buxus, maar ook in moderne tuinen is de plant niet meer weg te denken. Met witte bloemen zo groot als een voetbal wordt de Annabelle vaak gezien als de allermooiste hortensia. Maar wat te doen als de bloemen na een windvlaag of regenbui omvallen?

Straks langer genieten van hortensia Annabelle?

Met onze nieuwe Annabellen-steunrasters staan Annabellen altijd fier rechtop. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer de rasters voor de groeiperiode over de plant gezet worden. Hiervoor zijn 3 grondpinnen nodig die je in de aarde prikt, en waarin de steunrasters worden geklemd. Zodra de Annabellen gaan groeien, groeien ze door het raster heen. Omdat iedere grondpin voorzien is van een in hoogte verschuifbaar koppelstukje, is het mogelijk het raster in hoogte te verstellen. Zo zit het altijd op de goede plek om de plant optimaal te ondersteunen.

Er zijn vierkante rasters (75 x 75 cm) voor Annabellen in een vierkant aangelegd bloemenperk, en er zijn ronde rasters (Ø 75 cm) voor solitair geplaatste planten. Omdat de rasters gemaakt zijn van hard verzinkt gecoat staal gaan ze niet roesten en blijft de donkergroene kleur behouden. Bovendien vallen ze zo tussen de planten niet op.

De Annabellenrasters zijn te koop bij de diverse tuincentra en via volgende link: Annabellen-raster.