Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Dealers

Tuinzaken Retail Experience

Nieuws

Op 18 en 19 februari 2016 vindt de vijfde editie van de TUINZAKEN RETAIL EXPERIENCE plaats. Een uniek evenement voor de internationale tuinretail met een sterk inhoudelijk programma gericht op informeren, inspireren, entertainen en netwerken.

Ruim 100 toonaangvende leveranciers heten u van harte welkom, delen met u hun retailkennis en tonen hoe hun collecties in de winkel kunnen worden gepresenteerd.

Ook Peacock zal met een mooie inspirerende stand de bezoekers verrassen. Speciaal voor de collectie Mason Mini Gardens is een Urban Jungle House ingericht, waar de nieuwste mogelijkheden en trends op het gebied van mini-tuinieren te bewonderen zijn.

De toegang voor retailers is gratis. Kijk voor meer informatie en kaarten op: www.gardenretailexperience.com

Mini-tuinieren met Mason Mini Gardens

Nieuws

Peacock is altijd op zoek naar nieuwe concepten. Eigenaresse Sonja Pouw is fervent tuinierder. Tijdens haar zoektocht naar nieuwe producten ontdekte ze mini-gardening, dat in Amerika en Engeland een echte trend is.

Mini-tuinieren is tuinieren op kleine schaal. Met echte plantjes wordt in een pot of vaas een tuintje gemaakt. Het wordt aangekleed met miniatuur tuinaccessoires.

Met de nieuwe collectie Mason Mini Gardens brengt Peacock haar eigen lijn met accessoires voor de mini-tuin. Rozenbogen, meubeltjes, figuurtjes en meer. Speciaal voor de winkelvloer zijn er de complete shop-in-shop concepten. Nieuwsgierig? Klik hier om de collectielijst te bekijken. Alle artikelen zijn direct leverbaar.

Collectie vogelvoederhouders

Nieuws

Een mooie collectie hoogwaardige houders voor vogelvoer.
Dat zijn de vogelvoederhouders van Peacock. Er zijn houders voor vetbollen en houders voor vogelzaad. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Gemaakt van metaal dat voorzien is van een kataforese lak, een laktechniek die gebruikt wordt in de automobielindustrie. Kras- en roestvrij. In donkergroen en wit.

Speciaal voor plaatsing op de winkelvloer is er een robuuste houten display. Deze biedt plaats aan het volledige assortiment.
Liever de collectie plaatsen in een wandstelling? Vraag naar onze schappenplannen en speciaal inrichtsmateriaal.

Klik hier om de catalogus te bekijken.