Tuin cloches

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Producten

Tuin cloches

Cloches ter bescherming van planten.

Om in de zomer te genieten van een prachtige bloementuin of van vers geplukte groenten uit eigen moestuin is het zaak om in het voorjaar planten te zetten.
Met een warm zonnetje en af en toe een frisse regenbui groeien ze uit tot fleurige bloemen en sappige groenten. Echter loert er tijdens de groei ook gevaar. Schattige tuindieren kunnen erg vraatzuchtig zijn en de jonge plantjes aanvreten. Vogels, konijnen, ze lusten wel een sappig blaadje. Om zaailingen te beschermen tegen aanvreten zijn er de nieuwe tuincloches van Peacock. Hiermee krijgt ongedierte geen kans.

Het werkt zo:
Na het planten worden de cloches over de zaailingen geplaatst. Door de royale afmeting, ze zijn in totaal wel 50 cm hoog, worden de plantjes optimaal beschermd. De cloches staan op 6 poten die in de aarde gedrukt worden.

De poten zijn lekker lang zodat de cloche goed en stevig op zijn plaats in de tuin blijft zitten. Zo is de cloche bestand tegen regen en wind, en blijft zelfs bij harde wind op zijn plek staan. Onderaan de cloche zit een metalen rand die de cloche goed op de aarde aan laat sluiten, waardoor ongedierte geen doorgang vindt.

De cloches zijn er met een open en een gesloten bovenkant. Gebruik de open cloche bij kleine boompjes en hoger opgroeiende planten. Extra handig is dat de cloches stapelbaar zijn en daardoor in de winter gemakkelijk op te bergen.

Op een rijtje:

  • Afmeting Ø45 cm, hoogte 75 cm.
    (hoogte boven de grond 50cm, in de grond 25 cm)
  • Van fijnmazig gaas (Ø25 mm) met donkergroene coating